Nedarvede Familietraumer

Føler du dig fanget i negative gamle mønstre, eller oplever du følelsesmæssige eller fysiske symptomer, som du ikke ”ved hvor kommer fra”, så bærer du sandsynligvis på en negativ psykisk arv fra dine forældre eller tidligere generationer. Det kan fx være ”uforklarlig” angst, depression, fobier, skyld, skam, kroniske smerter eller allergier.

Mange af os bærer rundt på en negativ arv og traumer, som i virkeligheden ikke tilhører os. Voldsomme begivenheder i familien som et barns død, krigstraumer, økonomisk ruin og alle former for svigt og brud kan sende bølger af chok og fortvivlelse fra den ene generation til den næste. Traumerne går i arv og indlejres i alt fra DNA til vores daglige sprogbrug. Vores forældres og bedsteforældres erindringer, følelser og kropslige udtryk lever videre i os – dette kaldes også epigenetik.

I den psykologiske behandling finder vi sammen frem til dine ubevidste temaer, der påvirker dit helbred, livfuldhed, økonomi, succes og relationer. Ligesom vi via en bestemt spørgeteknik når ind til årsagen til dine beklagelser og symptomer og får indsigt i, hvordan disse hænger sammen med tidligere familiemedlemmers traumer. Vi ”leder efter” traume-sproget, som høres i dine sætninger om dit liv for derigennem at nå frem til dit kerne-traume (primære traume), som oprindeligt måske slet ikke tilhører dig. ”Traume-historierne” kan findes frem, selv om du aldrig har kendt din oprindelige familie, eller visse familiemedlemmer er døde.

Via samtale og dele fra metoden Familieopstilling, får du forløst de smertefulde følelser og den indestængte negative energi, der sidder i kroppen. Herigennem du får skilt dig af med tidligere generationers tunge åg på dine skuldre og kan nu leve et mere bevidst, frit og tilfredsstillende liv, hvilket også vil påvirke dine børns liv i en positiv retning.

Den negative arv bliver så at sige brudt.

Typisk vil et forløb omkring Nedarvede Familietraumer vare 3 sessioner af 1-1½ time pr. session.

Læs mere om metoden i bogen: ”Du er ikke bare dig” af Mark Wolynn.​

“Regardless of the story we have about them, our parents cannot be expunged or ejected from us.

They are in us and we are part of them – even if we‘ve never met them.

Rejecting them only distances us further from ourselves and creates more suffering”.

Mark Wolynn

Ingen tillæg efter kl. 16.00 og i weekenden​

​Fandt du hvad du søgte?

Har du spørgsmål til noget, kan du kontakte mig igennem formularen herunder.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kort om mig

Mit arbejde bygger på et psykodynamisk grundlag og jeg benytter primært metoder inden for det narrative/systemiske og neuroaffektive felt.

Her finder du mig

Fåreager 3

2680 Solrød​ Strand​

Find vej på Googlemaps

Kontakt mig