Knas i parforholdet

Fra tid til anden oplever de fleste par problemer eller kriser i deres parforhold.
Dette kan skyldes, at man går fejl af hinanden i kommunikationen, ikke får talt om
det der er sårbart eller betydningsfuldt, at man er meget forskellige af sind, at man praktiserer forskellige former for børneopdragelse, at man ikke får givet hinanden nok omsorg i det daglige, at sexlivet er gået i stå mm.

Andre gange opstår egentlige kriser pga. utroskab, børneforøgelse eller barnløshed, økonomiske problemer, alvorlig sygdom i familien og lign.

Har du og din partner blot lyst til at opnå ny udvikling i parforholdet, er I også velkomne. At tage hånd om sit parforhold, inden de store kriser opstår, giver forholdet en bedre chance for at komme styrket igennem problemer og kriser med hinanden i hånden undervejs.

I parterapien benytter jeg Relationsfokuseret Parterapi, der udspringer af Imago parterapi, som Harville Hendrix oprindelig udformede.

Min metode Den Anerkendende Dialog har fokus på at styrke kommunikationen i parret samt opnå større nærhed, anerkendelse og forståelse for hinandens forskelligheder og sårbare punkter. Der udvikles ny adfærd, som fremmer glæden ved at være sammen som par.​

“The only way out is through”.

Robert Frost
(1874-1963)

Ingen tillæg efter kl. 16.00 og i weekenden​

​Fandt du hvad du søgte?

Har du spørgsmål til noget, kan du kontakte mig igennem formularen herunder.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kort om mig

Mit arbejde bygger på et psykodynamisk grundlag og jeg benytter primært metoder inden for det narrative/systemiske og neuroaffektive felt.

Her finder du mig

Fåreager 3

2680 Solrød​ Strand​

Find vej på Googlemaps

Kontakt mig