​Rådgivning og terapi

Jeg yder rådgivning til adoptiv -og plejeforældre omkring de problemstillinger, som kan knytte sig til det at være adoptivfamilie eller plejefamilie fx tilknytningsproblemer mellem barn og forældre; tidlige traumer på baggrund af adskillelse eller omsorgssvigt; at være hittebarn; barnets ”savn” af en biologisk forælder, som det måske aldrig har kendt, eller at barnet har behov for at høre mere om sit oprindelsesland eller sin tidlige livshistorie; problematisk samvær mellem plejebørn og biologiske forældre. ​ ​ 

Hvis adoptivbarnet har behov for egentlig børneterapi ydes dette i samarbejde med adoptivforældrene. Det vil typisk være legeterapi, Spædbarnsterapi eller Sandplay. Se mere under disse punkter.

Familieterapi er også en mulighed -ofte benyttes Theraplay-baseret familieterapi til børn under 4 år for at fremme en tryg tilknytning mellem barnet og forældrene.

Theraplay-baseret terapi styrker det følelsesmæssige bånd i familien og giver nye glædesfyldte måder at være sammen på. Fysiske omsorgs-øvelser er en vigtig del af terapien, så både barnets og forældrenes nervesystem reguleres med beroligende øvelser, der skaber tryghed og samhørighed i familien. Det Theraplay-baserede forløb tilrettelægges præcist til den enkelte families behov.

Ingen tillæg efter kl. 16.00 og i weekenden​

​Fandt du hvad du søgte?

Har du spørgsmål til noget, kan du kontakte mig igennem formularen herunder.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kort om mig

Mit arbejde bygger på et psykodynamisk grundlag og jeg benytter primært metoder inden for det narrative/systemiske og neuroaffektive felt.

Her finder du mig

Fåreager 3

2680 Solrød​ Strand​

Find vej på Googlemaps

Kontakt mig