Stress

​Har du i en længere periode været under ekstremt pres på arbejdspladsen og/eller på hjemmefronten, kan du ende med en stress-reaktion. 

Alt afhængig af hvor længe du har gået med ubehandlet stress, og hvor stort presset har været, kan der være forskel på, hvor hårdt ramt du bliver, når stress-reaktionen bryder ud.

Det kan være livsfarligt at gå med en ubehandlet stress-reaktion, idet krop og psyke kører på voldsomt høje adrenalin- og stresshormoner, hvilket kroppen ikke kan tåle i længere tid uden et kollaps. I værste fald kan stress udløse voldsomme angst-anfald eller en alvorlig depression.

I behandlingen sætter vi fokus både på den fysiske og psykiske del af stressen.
Vi drøfter strategier til at berolige dit overkørte nervesystem, herunder kost, søvn, daglige pauser og let motion.

Selvfølgelig er der også fokus på, hvordan du bedst kan vende tilbage på arbejdspladsen efter en enten kort eller længere sygemelding.

Her er det særligt vigtigt, at vi sammen med arbejdspladsen lægger en mødeplan for, hvor meget du skal være på arbejde til start. En for hurtig start eller en for hurtig tilbagekøring i de samme rutiner, som udløste stressen, kan nemlig udløse en ny og langt værre stress-reaktion end den første.

En fyring fra din arbejdsplads kan på samme måde som en presset arbejdsperiode medføre, at du kommer ud i en lignende krise med stress-symptomer. Igen vil vi sammen finde strategier, som kan holde stressen i skak.
Du vil igennem behandlingen få hjælp til at gennemleve de reaktioner og følelser, der kan være forbundet med en fyring, så du med tiden får mod til at gå nye veje i dit arbejdsliv.

”Not until we are lost
do we begin to find ourselves”.

Henry David Thoreau

Ingen tillæg efter kl. 16.00 og i weekenden​

​Fandt du hvad du søgte?

Har du spørgsmål til noget, kan du kontakte mig igennem formularen herunder.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kort om mig

Mit arbejde bygger på et psykodynamisk grundlag og jeg benytter primært metoder inden for det narrative/systemiske og neuroaffektive felt.

Her finder du mig

Fåreager 3

2680 Solrød​ Strand​

Find vej på Googlemaps

Kontakt mig